Dnes: 10:00 – 14:00
- Pondělí: 10:00 – 14:00
- Úterý: 10:00 – 14:00
- Středa: 10:00 – 14:00
- Čtvrtek: 10:00 – 14:00
- Pátek: 10:00 – 14:00
- Sobota:
- Neděle:
Menu: 10.00 – 14.00
Pátek 31.5.2024
-
Cena pokrmů je jednotná 35, -Kč/100 g, polévka 500 ml 50, -Kč, 250 ml 25, -Kč
-
PŘIJÍMÁME PLATEBNÍ I STRAVENKOVÉ KARTY!!! Na rozvoz prosím volejte po-pá 8. 00 - 10. 00 hodin tel. číslo: 606 / 930 906
-
Zeleninová s vejcem AL:1, 3, 7
-
Hovězí s masem a nudlemi AL:1, 3, 7, 9
-
1. Sekaná pečeně, bramborový salát AL:3, 10
-
2. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže AL:1, 7
-
3. Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky AL:1
-
4. Čočka na kyselo s uzenou krkovicí a vejcem, okurek, pečivo AL:1, 3
-
5. Žemlovka s bílkovým sněhem AL: 1, 3, 7
Sobota 1.6.2024
- Restaurace má tento den zavřeno.
Neděle 2.6.2024
- Restaurace má tento den zavřeno.
Pondělí 3.6.2024
-
Cena pokrmů je jednotná 35, -Kč/100 g, polévka 500 ml 50, -Kč, 250 ml 25, -Kč
-
PŘIJÍMÁME PLATEBNÍ I STRAVENKOVÉ KARTY!!! Na rozvoz prosím volejte po-pá 8. 00 - 10. 00 hodin tel. číslo: 606 / 930 906
-
Žampionový krém AL:1, 3, 7
-
Masový vývar s masem a nudlemi AL:1, 3, 9
-
1. Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka AL:1, 3, 7, 10
-
2. Pečená krkovice se špenátem, bramborové noky AL:1, 3, 7
-
3. Kuřecí steak se slaninou a kukuřicí, hranolky AL:7
-
4. Cikánská hovězí pečeně, šunková rýže AL:1
-
5. Špagety lala aglio olio, parmezán AL:1, 3, 7
Úterý 4.6.2024
-
Fazolová s klobásou AL: 1, 9
-
Drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi AL:1, 3, 7, 9
-
1. Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, tatarská omáčka AL: 1, 3, 7 3, 7
-
2. Hrachová kaše, uzené maso nebo vejce, domácí chléb AL:1, 3, 9, 10
-
3. Vepřový steak s bulgurem se sušenými rajčaty AL:1, 7
-
4. Plec na smetaně, kynutý knedlík AL: 1, 3, 7
-
5. Palačinky na smetaně a smetanovým krémem AL: 1, 3, 7
Středa 5.6.2024
-
Pórkový krém s krutony AL: 1, 7
-
Slepičí vývar s masem a nudlemi AL: 1, 3, 9
-
1. Vepřové rizoto se zeleninou a sýrem AL: 7
-
2. Kuřecí steak s nivovou omáčkou, americké brambory AL: 7
-
3. Špagety s kuřecím masem v jemné rajčatové omáčce AL: 1, 7
-
4. Zvěřinový guláš s čerstvou cibulí a feferonky, bramboráčky AL: 1, 3
-
5. Bezmasé šunkofleky s lilkem a vejci, zapékané mozzarelou AL: 1, 3, 7
Čtvrtek 6.6.2024
-
Dršťková z hlívy ústřičné AL:1, 9
-
Krupicová s vejcem AL: 1, 3, 7
-
1. Kuřecí řízek naruby, vařený brambor, tatarská omáčka AL: 1, 3, 7, 10
-
2. Krůtí steak s fazolkami, mačkané brambory s jarní cibulkou AL: 7
-
3. Plněný zelný list, s rajskou omáčkou, bramborové noky AL:1, 3, 7
-
4. Vepřová směs z kýty,, ala kung-pao", divoká rýže AL:/
-
5. Tagliatelle s krevetami a sušenými rajčaty AL:1, 4, 7