Dnes: 11:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 01:00
Menu: 11:00– 15:00
Pátek 31.5.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Boršč s vepřovým masem a bramborami 0, 25l 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S KOUSKY LOSOSA ve smetanové omáčce s čerstvým koprem, cherry tomaty a mladou cibulku, zdobené salátem rukola 300g 13479169 Kč
-
2. 1. PIKANTNÍ SMĚS Z KRŮTÍCH STEHEN s restovanými žampiony, sušenými rajčaty, čerstvými feferonkami, červenou cibulí a protlakem, pečená dlouhozrnná rýže (bez lepku) 150g 9158 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK se sýrem z vepřového masa podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý okurkový salát 150g 137910152 Kč
-
4. 3. SALÁT SE SUŠENOU VEPŘOVOU PANENKOU marinovanou v bylinkách, variace trhaných salátů s čerstvou zeleninou, medový dresing, plátky fitness bagety 150g 137912149 Kč
Sobota 1.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 2.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 3.6.2024
-
Kapustový krém s klobásou 0, 25l 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY SPAGHETTI S KACHNÍM MASEM konfitované v sádle a divokém koření restované na šalotce a česneku, zelený a bílý chřest, hoblinky sýru Grana Padano 300g 137910169 Kč
-
2. 1. FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO s krémovou omáčkou s lesními houbami a čerstvými bylinkami podávané s pečenými brambory ve slupce, malým listový salát (bez lepku) 150g 791012158 Kč
-
3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa pečený na pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 150g 1379152 Kč
-
4. 3. SALÁT S PARMSKOU ŠUNKOU A ŽLUTÝM MELOUNEM podávané na variaci salátů s rajčaty, plátky opečené ciabatty na olivovém oleji, krémový balsamico dresink 300g 137149 Kč
Úterý 4.6.2024
-
Hrachová s krutony 0, 25l 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ BBQ ŽEBRA tažená přes noc ve vývaru, silná omáčka s tmavým pivem, restovaná kořenová zelenina, čerstvý křen, rozpečený chléb 400g 137910169 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK v parmazánové strouhance, bramborová kaše se smetanou a máslem, malý salát Coleslaw 150g 137910158 Kč
-
3. 2. ČOČKA NA KYSELO s uzeným masem vařeným v páře podávané s kyselou okurkou a smaženou cibulkou na sádle (bez lepku) 150g 17910152 Kč
-
4. 3. SALÁT S KUŘECÍM PRSEM, pomalu pečená kuřecí prsa v naší povidlové marinádě, variace salátů s čerstvou zeleninou, plátky světlé bagety, česnekový dip 300g 137910149 Kč
Středa 5.6.2024
-
Cibulový krém s krutony a majoránkou 0, 25l 1367928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPÍZY Z VEPŘOVÉ PANENKY marinované v bylinkách podávané na zeleninovém salátu, rozpečený pita chléb a omáčce Tzatziki 150g 1379169 Kč
-
2. 1. GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KAMPOTSKÝM PEPŘEM, restovaná kukuřice na másle s panchettou, mačkané brambory s pórkem, malý rukolový salát (bez lepku) 150g 7910158 Kč
-
3. 2. LASAGNE S BOLOŇSKÝM RAGÚ z vepřového masa, kořenové zeleniny, drcených tomat, cibule a česneku, zapečené parmazánem 300g 137910152 Kč
-
4. 3. SALÁT S KUŘETEM A BALKÁNSKÝM SÝREM grilované kousky kuřecích prsou se salátem z čerstvé zeleniny, balkánského sýru a trhaných salátů, bageta 300g 1379149 Kč
Čtvrtek 6.6.2024
-
Italská minestrone s bazalkovým pestem (bez lepku) 0, 25l 67928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SALÁT S GRILOVANÝM LOSOSEM podávaným na listech římského salátu ochucený „Caesar“ dresinkem, vařené vejce, plátky světlé bagety 300g 134710169 Kč
-
2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA v Yuzu marinádě na variaci listových salátů s polníčkem, čerstvou zeleninou a zámecké brambory, hořčicový dresink, Yuzu dip, světlá bageta 100g 13710158 Kč
-
3. 2. FISH AND CHIPS z aljašské tresky smažená ve vinném těstíčku podávaná s bramborovými hranolky, bylinková majonéza 150g 13471012152 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY CARBONARA s restovanou italskou slaninou pancetta, hrubým pepřem, vaječnými žloutky a smetanou, sypané sýrem parmazán 150g 13710149 Kč