Dnes: 11:00 – 22:00
- Pondělí: 11:00 – 22:00
- Úterý: 11:00 – 22:00
- Středa: 11:00 – 22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pondělí 3.6.2024
-
Polévka: Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Vepřové ražničí se slaninou, cibulí a červenou paprikou /180 g/ podávané s opékaným brambůrkem a domácí ďábelkou /1, 3, 7/
-
2. 2: Taglietelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/ a kapkou smetany sypané Paramzánem /1, 3, 7/
-
3. 3: Caesar salát /trhané plátky ledového salátu s caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, žemlovými krutóny, pečenou anglickou slaninou a s grilovanými kuřecími kousky/100 g/ opékaný toast /1, 3, 7/ minutková úprava
-
4. 4: Byznys menu: Pečená vepřová žebírka v medové marinádě /400 g/ podávané s opékaným bramborem a kyselou okurkou, čili omáčka z výpeku /1, 3, 7/ minutková úprava
Úterý 4.6.2024
-
Polévka: Valašská kyselice s klobáskou /1, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Smažená kuřecí kapsa se šunkou a sýrem /180 g/ podávaná s mačkaným bramborem a ďábelkou /1, 3, 7/
-
2. 2: Caesar salát podávaný s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, pečenou anglickou slaninou, Caesar Dipem a žemlovými krutóny /1, 3, 4, 7, /
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Steak z grilovaného norského lososa /150 g/ s grilovanou středomořskou zeleninou /červená paprika, cuketa, cibule, žampion, olivový olej/ a vařeným brambůrkem /1, 3, 4, 7/
-
5. 5: Pizza: PIZZA QUATRO STAGIONNI /salza, sýr, šunka, žampióny, anglická slanina, olivy/ /1, 3, 6, 7/
Středa 5.6.2024
-
Polévka: Frankfurtská s párkem /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Pikantní čínská směs s grilovanými kuřecími nugetami /150 g/ a dušenou jasmínovou rýží /1/
-
2. 2: Smažený sýr /150 g/ podávaný s hranolkami Julienne a tatarkou /1, 3, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Mořská štika /200 g/ zapečená se sýrem a červenou paprikou podávaná s bramborovou kaší /1, 4, 7/
-
5. 5: Pizza: PIZZA ALLA VENEZIA /salza, sýr, chorizo, šunka, camembert, beranní rohy/ /1, 3, 6, 7, 12/
Čtvrtek 6.6.2024
-
Polévka: Hráškový krém se žemlovými krutóny /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Jehněčí kebab s oravskou slaninou a cibulí /180 g/ podávaný s opékaným brambůrkem a ďábelkou /1, 3, 7/
-
2. 2: Boloňské spagetti /Italské spageti s hovězím mletým masem a tomatovou salsou/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Steak s grilovaným norským lososem 150 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný s grilovanou čerstvou zeleninou a vařeným brambůrkem /1, 4/
-
5. 5: Pizza: PIZZA NAPOLETANA /salza, sýr, šunka, anglická slanina, vejce, cibule, paprika/ /1, 3, 6, 7, 10, 12/
Pátek 7.6.2024
-
Polévka: Brokolicová se žemlovými krutóny /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Grilované kousky z vepřové panenky /150 g/ s anglickou slaninou, cibulí a paprikou, jasmínová rýže /1 minutková úprava//
-
2. 2: Hovězí gulášek Mistra kuchaře /150g masa/ na chilli papričkách podávaný s cibulkou a houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky 150 g/ podávaný s pikantní smetanovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem /1, 7/
-
5. 5: Pizza: PIZZA SALAMI /salza, sýr, šunka, anglická slanina, poličan, chorizo, chilli koření/ /1, 3, 6, 7, 10, 12/
Sobota 8.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 9.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.