Dnes: 10:00 – 00:00
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 10:00 – 00:00
- Neděle: 10:00 – 22:30
Sobota 1.6.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Kulajda s houbami a koprem45 Kč
-
1. 1. GRILOVANÁ KRKOVICE S FAZOLKAMI A SLANINOU, pečené brambory se slupkou a rozmarýnem (bez lepku) 79172 Kč
-
2. 2. míchaný zeleninový salát se smaženým hermelínem s rajčaty, rukolou a brusinkami 137172 Kč
Neděle 2.6.2024
-
Kulajda s houbami a koprem 137945 Kč
-
1. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK z kuřecích prsou vařené brambory s máslem a petrželkou 137172 Kč
-
2. 2. BRAMBOROVÉ NOKY SE SUŠENOU ŠUNKOU a cuketou, sýr gorgonzola, špenát 13712172 Kč
Pondělí 3.6.2024
-
Vývar z pečeného kuřete, vaječný svítek 13935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI SE SÝROVOU OMÁČKOU, kousky vepřové panenky, čerstvý špenát 137910169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ GYROS, grilované nudličky z vykostěných stehýnek, okurkové tzatziki, červená cibule, bramborové hranolky (bez lepku) 7910158 Kč
-
3. 2. vepřové ramínko dušené na slanině, houskový knedlík 137910152 Kč
-
4. 3. SALÁT S KRŮTÍMI STRIPSY v corn flakes, čerstvá zelenina, opečená slanina, francouzský dresink 1371012149 Kč
Úterý 4.6.2024
-
česneková krémová polévka, libečkový olej 17935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK “CACCIATORE“ se žampiony, pancettou a rajčaty, olivy, krémová polenta (bez lepku) 7912169 Kč
-
2. 1. VEPŘOVÉ NUDLIČKY S KLOBÁSOU, papriková omáčka, smetana, cibule a pórek, divoká rýže 137910158 Kč
-
3. 2. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, zapečené sýrem a vejci, zelný salátek s mrkví 137910152 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, marinovaným v zakysané smetaně s kari, pečené papriky, cherry rajčata, listy salátů 13710149 Kč
Středa 5.6.2024
-
Cibulačka po francouzsku 191235 Kč
-
1. Tip šéfkuchaře: hovězí karabáček na houbách, jasmínová rýže 17912169 Kč
-
2. 1. GRILOVANÝ STEAK Z KRKOVICE A ČESNEKU, restované fazolové lusky s cibulkou, jarní brambůrky se slupkou, masová omáčka (bez lepku) 910158 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ NUDLIČKY V HOISIN OMÁČCE s karotkou a jarní cibulkou, sójová omáčka, vejce, bramborové krokety 13478911152 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S MOZZARELLOU, masové ragú z kořenové zeleniny a rajčaty na červeném víně, šalvěj 137912149 Kč
Čtvrtek 6.6.2024
-
Hrachová polévka s uzeným kolenem 13935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ STEAK S JEMNOU KARI OMÁČKOU, kokosové mléko, pórek, pražené mandle, chlebové placky 1378912169 Kč
-
2. 1. KRŮTÍ MASO ZADĚLÁVANÉ V MRKVI se smetanou a muškátovým oříškem, vařené brambory s máslem a pažitkou (bez lepku) 7910158 Kč
-
3. 2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY S UZENÝM MASEM, kysané roudenské zelí, škvarky ze špeku 137910152 Kč
-
4. 3. VEPŘOVÉ SOUVLAKI marinované v citrónovém oleji s oregánem, okurkový dip z řeckého jogurtu, mátový kuskus s olivami 137149 Kč
Pátek 7.6.2024
-
Hovězí vývar, játrové knedlíčky, vaječné nudle 13935 Kč
-
1. Tip šéfkuchaře: čerstvé těstoviny s kousky lososa na bílém víně s tomaty a smetanou, čerstvý špenát 1379169 Kč
-
2. 1. PÁTEČNÍ SMAŽENÝ ŘÍZEK Z KUŘECÍCH PRSOU, náš bramborový salát s majonézou, citron 137910158 Kč
-
3. 2. PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S VEPŘOVÝM MASEM v rajské omáčce, houskový knedlík 1379152 Kč
-
4. 3. SELSKÝ SALÁT S FILÍROVANÝM KUŘETEM, variace listových salátů, čerstvá zelenina a vařené brambory, hořčičný dip (bez lepku) 3710149 Kč