Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 24:00
- Sobota: 11:00 – 24:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Čtvrtek 23.5.2024
-
Boršč s mysletínským hovězím masem a zakysanou smetanou76 Kč
-
1. Domácí mysletínská hovězí klobása s kaší ze žlutého hrachu s kyselou znojemskou okurkou a dozlatova smaženou cibulkou168 Kč
-
2. Pomalu pečená kostka z vepřového boku podávaná na salátu z červené čočky s jemnou omáčkou z černého piva178 Kč
-
168 Kč
-
4. Ražniči z vepřové pečeně a čerstvé zeleniny se šťouchanými bramborami a silnou omáčkou demi glace187 Kč
-
5. Milánský telecí řízek v parmazánovém těstíčku smažený na pánvi s vařenými petrželkovými bramborami a brusinkami228 Kč
Pátek 24.5.2024
-
Toskánská rajčatovo-chlebová polévka s balsamicovým octem a bazalkovým pestem68 Kč
-
1. Květákové placky s jihočeskými sýry s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou168 Kč
-
2. Selský salát s rozpečenou lišovskou slaninou, pečenými bramborami a zastřeným vejcem168 Kč
-
3. Smažené telecí hrudí se šlehanou máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátem178 Kč
-
4. Svíčková na smetaně se špikovanou hovězí tabulovou špičkou a domácími houskovými knedlíky187 Kč
-
5. Filírovaný mysletínský flap steak se smetanovou omáčkou z pravých hřibů a šťouchanými bramborami248 Kč
Sobota 25.5.2024
-
1. Steak z čerstvého tuňáka marinovaný v olivovém oleji s citronovou šťávou a asijským salátkem328 Kč
-
2. Hovězí líčka dušená na kořenové zelenině a červeném víně se šlehanou máslovou bramborovou kaší a mrkvovou slámou268 Kč
-
3. Domácí makové, tvarohové a povidlové kynuté buchty128 Kč
Neděle 26.5.2024
-
1. Steak z čerstvého tuňáka marinovaný v olivovém oleji s citronovou šťávou a asijským salátkem328 Kč
-
2. Hovězí líčka dušená na kořenové zelenině a červeném víně se šlehanou máslovou bramborovou kaší a mrkvovou slámou268 Kč
-
3. Domácí makové, tvarohové a povidlové kynuté buchty128 Kč
Pondělí 27.5.2024
-
Rybí tomatová polévka zahuštěná vnitřnostmi78 Kč
-
1. Grilovaná domácí vinná klobása se šlehanou bramborovou kaší a okurkovým salátem178 Kč
-
2. Tagliatelle s kousky čerstvého grilovaného tuňáka, olivami, drcenými rajčaty, salátem rukola a plátky parmazánu Gran Moravia187 Kč
-
3. Smažený řízek z kuřecích stehenních řízků s vařenými petrželkovými bramborami a citronem178 Kč
-
4. Pražené grundle na čerstvých trhaných listových salátech, s medovo-hořčičným dresinkem a rozpečenou domácí bagetou187 Kč
-
5. Špikované králičí stehno s krémovou omáčkou z dijonské hořčice a šťouchanými bramborami s jarní cibulkou228 Kč
Úterý 28.5.2024
-
Vývar z kuřecích skeletů se špenátovým svítkem a kořenovou zeleninou julienne68 Kč
-
1. Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným lišovským bokem s kysaným zelím a dozlatova osmaženou vídeňskou cibulkou168 Kč
-
2. Špíz z jihočeských sýrů s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou187 Kč
-
3. Tradiční české rizoto z basmati rýže s restovanými kuřecími prsy, kořenovou zeleninou a sýrem Gran Moravia178 Kč
-
4. Mysletínské hovězí přední „péro“ vařené s omáčkou z čerstvé zeleniny a chilli papriček s pečenou basmati rýží178 Kč
-
5. Krůtí prso připravené sous vide na variaci trhaných listových salátů, s medovo-hořčičným dresinkem a rozpečenou domácí bazalkovou bagetou228 Kč
Středa 29.5.2024
-
Polévka vichyssoise se zakysanou smetanou68 Kč
-
1. Bramborové halušky s lišovským uzeným bokem, sýrem brynza a dozlatova smaženou vídeňskou cibulkou168 Kč
-
2. Domácí dukátové buchtičky s teplým krémem z čerstvé vanilky148 Kč
-
3. Pomalu pečený libový vepřový bok se špekovým kedlubnovým zelím a domácími bramborovými knedlíky168 Kč
-
4. Čevapčiči z hovězího krku s petrželkovými bramborami, šalotkou a hořčicí178 Kč
-
5. Marinovaný steak z vepřové krkovice se šťouchanými bramborami s domácí hořčičnou omáčkou z hrubozrnné hořčice228 Kč