Dnes: 10:00 – 13:30
- Pondělí: 10:00 – 13:30
- Úterý: 10:00 – 13:30
- Středa: 10:00 – 13:30
- Čtvrtek: 10:00 – 13:30
- Pátek: 10:00 – 13:30
- Sobota:
- Neděle:
Pátek 31.5.2024
-
Ovarová polévka
-
Srbská Čorba
-
1. Katův šleh z kuřecího masa, bramboráčky
-
2. Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny
-
3. Omeleta se šunkou a sýrem, čalamáda, vařený brambor
-
4. Hlávkový salát s pečenou řepou a modrým sýrem 350g/1 ks dresing
-
5. Kuřecí prsíčka s drůb. játry a brusinkami amer. brambor, tatarka zeleninová obloha
Sobota 1.6.2024
- Restaurace má tento den zavřeno.
Neděle 2.6.2024
- Restaurace má tento den zavřeno.
Pondělí 3.6.2024
-
Polévka houbařská zalitá
-
Frankfurtská s uzeninou a bramborem
-
1. Smažené rybí filé se sýrem, vařený brambor,
-
2. Nudličky svatého Huberta (jelení a kančí kýta) hrášková rýže
-
3. Mexické zapečené brambory (uzen. bok, fazole, smetana) okurka
-
4. Těstoviny Farffale s lososem a polníčkem, jogurt s čerstvým koprem
-
5. Cheddarové nugetky s Jalapeňo (7 ks), hranolky, tatarská omáčka, zeleninová obloha 7
Úterý 4.6.2024
-
Polévka s hlávkovým zelím a klobásou
-
Hráškový krém
-
1. Pašerácký přírodní řízek (v. kýta, sýr, šunka, žampiony) bramborový knedlík
-
2. Sojové nudličky s liškovou omáčkou, spätzle
-
3. Pečená sekaná, dušené zelí, vařený brambor
-
4. Ledový salát s mozzarelou a sušenými rajčaty 300g/1 ks dresing
-
5. Smaž. kuř. kapsa, plněná suš. rajčaty a nivou, bramborové krokety, zeleninová obloha
Středa 5.6.2024
-
Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou
-
Rybí polévka s bramborem a zeleninou
-
1. Kuřecí steak, restované fazolky se slaninou, vařený brambor
-
2. Hovězí guláš na způsob divočáka, makarony
-
3. Slovenský hrách s uzeným bůčkem, chléb
-
4. Mix listových salátů s kuřecími stripsy 350g/1 ks dresing
-
5. Srbské vepřové žebírko, (žebírko, papriky, protlak) steakové hranolky, zeleninová obloha
Čtvrtek 6.6.2024
-
Zeleninová zahuštěná polévka
-
Slepičí polévka s cizrnou a rýží
-
1. Pečený kuřecí závitek, hanácký zelný salát, vařený brambor
-
2. Pražská hovězí pečeně, (hrášek, uzenina, vejce) dušená rýže
-
3. Tvarohové jahodové knedlíky s cukrem, máslem a ořechy
-
4. Zeleninový salát s třemi druhy sýra 350g/ 1 ks dresing
-
5. Pečené kolínko Sous Vide, křen, hořčice, chléb, cca 0, 8kg