Dnes: 11:00 – 00:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 01:00
Menu: 11:00– 15:00
Čtvrtek 9.5.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CAESAR BURGER S KUŘECÍM MASEM, římským salátem, slaninou, sázeným vejcem, ančovičkový dresink, smažené hranolky, tatarka 150g 17912169 Kč
-
2. 1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA s restovanou cukrovou kukuřicí se slaninou, pečené brambory ve slupce, česnekový dip ze zakysané smetany (bez lepku) 150g 7158 Kč
-
3. 2. TĚSTOVINY ŠPAGETY CARBONARA s restovanou italskou slaninou pancetta, hrubým pepřem, vaječnými žloutky a smetanou, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 137152 Kč
-
4. 3. SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU A KOZÍM SÝREM, variace listových salátů ochucené pomerančovým dresinkem, plátky světlé bagety 300g 1379149 Kč
Pátek 10.5.2024
-
špenátová krémová s krutony 0, 25l 1367928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA v česnekové strouhance, bramborový salát s kořenovou zeleninou, jablky, hráškem a majonézou, citrón, polníček 150g 13710169 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA v pikantní hořčicové marinádě, bramborovo celerové pyré, krémová omáčka s čerstvými bylinkami, malý zelný salát (bez lepku) 150g 7912158 Kč
-
3. 2. THAJSKÉ ZELENÉ KUŘECÍ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM, pórek, lilek, kokosové mléko, zelená kari pasta, čerstvý koriandr, jasmínová rýže (bez lepku) 150g 79152 Kč
-
4. 3. NICOISE SALÁT S ČERSTVÝM TUŇÁKEM, vejcem, variací listových salátů s olivami, červenou cibulí, zelenými fazolkami a bramborami, plátky bagety 300g 134710149 Kč
Sobota 11.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 12.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 13.5.2024
-
Pórková krémová s krutony 0, 25l 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA PEPŘI s omáčkou ze zeleného pepře, restované brambory ve slupce s červenou cibulí, slaninou a petrželkou (bez lepku) 150g 7910169 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK v mandlové strouhance, bramborová kaše se smetanou a máslem, zelný sladkokyselý salát s koprem 150g 1378158 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ NUDLIČKY S ČERNÝMI HOUBAMI, restovanou barevnou paprikou, hlávkovým zelím, bambusovými výhonky a karotkou ochucené omáčkou kikkoman, dušená Basmati rýže s koriandrem (bez lepku) 150g 79152 Kč
-
4. 3. HRACHOVÁ KAŠE S UZENÝM MASEM vařeným ve vývaru podávaná s kyselou okurkou a smaženou cibulkou na sádle 300g 1379149 Kč
Úterý 14.5.2024
-
Jemný bramborový krém s restovanou hlívou ústřičnou (bez lepku) 0, 25l 367928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOT DOG S KLOBÁSOU A TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM se sýrem Cheddar, okurkou a červenou cibulí, steakové hranolky, bylinková majonéza 150g 137910169 Kč
-
2. 1. MÁSLOVÉ KUŘE V TOMATOVÉ OMÁČCE s chilli papričkami, koriandrem, citronovou trávou podávané s pečenou jasmínovou rýží (bez lepku) 150g 79158 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA JALOVCI a růžovém pivu Hoegaarden v silné cibulové omáčce s brusinkami, bramborové šišky 150g 1791012152 Kč
-
4. 3. MARINOVANÝ KUŘECÍ ŠPÍZEK na citronovém pepři na variaci listových salátů a zeleniny s koktejlovým dresinkem, plátky světlé bagety 100g 13710149 Kč
Středa 15.5.2024
-
Cibulačka s bílým vínem a krutony 0, 25l 13928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY protnutý cibulí, slaninou a paprikou, pečené brambory ve slupce, přírodní omáčka, bylinková majonéza (bez lepku) 150g 37910169 Kč
-
2. 1. POŠÍROVANÁ KUŘECÍ PRSA V BÍLÉM VÍNĚ a estragonu podávaná na krémovém risottu z jasmínové rýže se zeleným hráškem, mladou cibulkou a karotkou, pesto ze sušených rajčat (bez lepku) 150g 79158 Kč
-
3. 2. MAĎARSKÝ PERKELT připravený z kuřecího masa, cibule, maďarské papriky, rajčat a zelených paprik podávaný s tarhoňou 150g 1379152 Kč
-
4. 3. SALÁT S GRILOVANÝM KUŘECÍM MASEM nakládaným v olivovém oleji a bylinkách, podávaný se zelenými fazolkami, červenou cibulí, rajčaty, černými olivami a variací listových salátů, vařené vejce, plátky světlé bagety 300g 134710149 Kč