Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 12:00 – 23:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00–15:00
Pondělí 13.5.2024
-
Frankfurtská polévka s párkem 0, 25l 1939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA připravená dorůžova, restované bruselské kapustičky, brambory grenaille, krémová omáčka z dijonské hořčice (bez lepku) 150g 791012185 Kč
-
175 Kč
-
3. VEPŘOVÉ VÝPEČKY z plece pečené na kmínu, cibuli a česneku, s dušeným smetanovým špenátem a bramborovými knedlíky 150g 13710169 Kč
-
4. TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem a sušenými rajčaty v tomatové omáčce se smetanou, sypané parmazánem 300g 137169 Kč
Úterý 14.5.2024
-
Cibulový krém s krutony 0, 25l 137939 Kč
-
1. Tip šéfkuchaře: gnocchi di patate s filetovanými kachními prsy v krémové omáčce s liškami a opraženou cibulkou 300g 13710185 Kč
-
2. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ zapečený sýrem hermelín a slaninou, smetanová omáčka se zeleným pepřem, bramborová kaše s restovanou karotkou, malý listový salát (bez lepku) 150g 79175 Kč
-
3. HOVĚZÍ TOKÁŇ připravený přes noc s restovanými paprikami, rajčatovým protlakem a červeným vínem, pečená jasmínová rýže 150g 17910169 Kč
-
4. SMAŽENÝ SÝR EMENTÁL PLNĚNÝ ŠUNKOU ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými bramborami sypanými petrželkou, naše tatarská omáčka 150g 137169 Kč
Středa 15.5.2024
-
Zelná s klobásou a bramborem 0, 25l 17939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM taženým v omáčce demi glace, se sýrem cheddar, červenou cibulí a papričkami jalapeňos, hranolky, pikantní majonéza 150g 137910185 Kč
-
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v paprikové strouhance, mačkané brambory se smaženou cibulkou na sádle, naše tatarská omáčka 150g 137910175 Kč
-
3. ZAPEČENÉ PALAČINKY plněné chřestem, listovým špenátem a šunkou od kosti, pečené genaille a holandská omáčka 300g 179169 Kč
-
4. KRŮTÍ NUDLIČKY na salátové variaci s curry dresinkem a pečenými bramborami (bez lepku) 150g 37169 Kč
Čtvrtek 16.5.2024
-
špenátový krém s krutony 0, 25l 137939 Kč
-
TIP ŠÉFKUCHAŘE: KONFITOVANÉ VEPŘOVÉ KOLENO na pivu Staropramen, česneku a hořčici, salát z žampionů, červené cibule a balsamica, pečené brambory (bez lepku) 300g 7910185 Kč
-
KOPROVÁ OMÁČKA připravená z hovězího válečku taženého přes noc v silném vývaru, zjemněná smetanou, houskové knedlíky 150g 137169 Kč
-
1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA V TĚSTÍČKU s bramborovou kaší, pikantní zelný salát s koriandrem 150g 137910175 Kč
-
2. BRYNZOVÉ HALUŠKY u nás dělané, se sýrem brynza zjemněným smetanou a restovaným vyuzeným špekem 300g 137169 Kč
Pátek 17.5.2024
-
česnečka s bramborem a chlebovými krutony 0, 25l 137939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ PRSO SUPRÉME pečené na kůži s tymiánem, podávané na listovém špenátu zjemněném smetanou, pečené brambory grenaille (bez lepku) 250g 79185 Kč
-
2. ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ NA ČERVENÉM VÍNĚ s hříbky, podávaný s domácími bramboráčky 150g 1379175 Kč
-
3. VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanou zeleninou, žampiony a pórkem v sojové omáčce Kikkoman, rýže 150g 1369169 Kč
-
4. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ s bramborovou kaší a estragonovou majonézou 150g 1347169 Kč
Sobota 18.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 19.5.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.